Love Your Beauty

Met Love your beauty wil ik iets bijzonders creëren. Een vertrouwde en speciale plek met een fijne sfeer. Met een totaalbeleving waar ontspanning centraal staat, als rustpunt in jouw drukke leven. Graag verzorg ik jouw welverdiende ontspanningsmoment. Ik doe dat met aandacht, waarbij ik luister naar jouw lichaam en je wensen en doelen. Natuurlijk en eerlijk. Love your beauty is een moment voor jezelf, voor lichaam en geest.

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in gezondheid en de invloed die we daar zelf op hebben. Ook heb ik mij de laatste jaren verdiept in natuurlijke producten en pure voeding. Na de opleiding schoonheidsspecialiste heb ik verschillende trainingen gevolgd over 100% natuurlijke en holistische huidverzorging. Gedreven door deze passie ben ik gestart met Love your beauty. Ik wil het mooie in jou naar boven halen op een natuurlijke manier. Daarbij geef ik aandacht aan verschillende beautyrituelen. Ik wil gaan voor jouw mooiste en gezondste huid. Ook wil ik je even laten ontsnappen aan de rush van deze tijd en je helpen écht te ontspannen. Persoonlijke aandacht en verbinding staan hierbij centraal.

De huid, ons lichaam en onze geest functioneren als één geheel. Je kunt ze niet los van elkaar zien. Daarom vormen een goede huidverzorging, gezonde voeding, voldoende lichaamsbeweging en innerlijke balans de juiste combinatie voor een mooie huid. Natuurlijke schoonheid gaat over hoe je leeft en hoe je je lichaam verzorgt van binnen en van buiten.

Iedere huidbeleving start met een comfort thee en een ontspannend voetbad. Tijdens de huidbelevingen gaan we voor ontspanning, huidverzorging en huidverbetering met 100% natuurzuivere en biologische producten.

Als extra beleving bied ik in de salon ook kleur en make-up advies aan. Met kleurdoeken gaan we op zoek naar de kleuren die passen bij je uiterlijke kenmerken en bij je innerlijke kwaliteiten. Het doel is om je persoonlijke kracht te versterken en zichtbaar te maken. Ik wil je graag inspireren met je authentieke uitstraling en je helpen de beste versie van jezelf te laten zien!

Of je nu op zoek bent naar jouw ultieme ontspanningsmoment of graag een uitgebreide huidanalyse wil, het kan allemaal, je bent van harte welkom. Samen gaan we voor jouw beautytarget. Ik help je graag in balans te zijn zodat jij kan stralen!

I love your beauty!

Liefs Miriam