Hé mooi mens, wat leuk dat je er bent

Organic Facials

Biologische en huidverbeterende gezichtsbehandelingen

100% natuurzuivere en biologische verzorgingsproducten

Tijdens de Organic Facials ligt de volledige aandacht op jou, je schoonheid en je gezondheid. Je huid wordt opgefrist met hoogwaardige biologische en 100% natuurzuivere producten. Pure en minimalistische huidverzorging met de kracht uit de natuur. En uiteraard wordt elk product dat tijdens de behandeling gebruik wordt, zorgvuldig afgestemd op de specifieke behoeften die jouw huid op dat moment heeft.

Gezichtsbehandeling met massage

De massage tijdens de Facial stimuleert de doorbloeding, hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd en worden de ingrediënten tijdens de behandeling beter opgenomen. Dit alles zorgt voor een gezonde teint. Ontdek hoe de massage en drukpuntmassage van het gezicht, nek en decolleté niet alleen ontspant, maar ook jouw energie weer laat stromen.

Het masseren in combinatie met de beste biologische gezichtsverzorging werken ontspannend en verkwikkend tegelijk. Na afloop van deze gezichtsbehandeling voel je je als herboren en is jouw huid voorzien van een heerlijke boost!

Pure ontspanning, terwijl er ondertussen ook nog gewerkt wordt aan een gezonde huid. Wat wil je nog meer?

Gezichtsbehandeling (60 of 75 minuten)

Bij de Reboost behandeling zit een extra massage inbegrepen van 15 minuten, je kunt kiezen uit Bindweefsel- of Guashagezichtsmassage

Organic Facial Refresh | € 69
60 minuten
Totale tijd 1 uur 30 minuten

Organic Facial Reboost | € 80
75 minuten
Totale tijd 1 uur 45 minuten