Hé mooi mens, wat leuk dat je er bent

Ontspanningsmassage

Gun jezelf een heerlijke ontspannende massage

Serene stilte, de geur van kalmerende oliën en de geruststellende aanraking van ervaren handen. Dat is wat een ontspanningsmassage te bieden heeft – een oase van rust voor jouw lichaam en geest.

Een massage is geen luxe maar een must

Massage wordt soms gezien als een luxe, maar het is zoveel meer dan dat. Kiezen voor een ontspanningsmassage is een prachtige manier om goed voor jezelf te zorgen.

Terwijl je op de massagetafel neem je de tijd om te vertragen, te ademen en te voelen. Een heerlijk verwenmoment om te resetten en jezelf op te laden.

De massage stimuleert het zelfhelend vermogen van je lichaam. Door de aanrakingen en het kneden verbetert de bloedcirculatie. De druk en bewegingen tijdens de massage stimuleren ook het lymfestelsel, dat werkt als het reinigingssysteem van je lichaam. Afvalstoffen kunnen zo beter afgevoerd worden en zuurstof en voedingstoffen worden juist beter aangevoerd.

Relax the mind, renew the body, revive the soul

Een ontspanningsmassage helpt ook uitstekend bij het verminderen van stress. Door middel van verschillende massagetechnieken gaan jouw spieren en je lichaam zich ontspannen. Dit fysieke ontspanningsproces heeft een directe invloed op je mind. Ontspannen spieren geven een seintje naar je brein om ook de mentale spanning en zorgen los te laten. Zo wordt het niveau van stresshormonen, zoals cortisol vermindert.

Aan de andere kant stimuleert de massage juist de productie van endorfines. Deze hormonen staan bekend als feelgood hormonen, waardoor je je na afloop kalmer & happy voelt.
Al deze positieve effecten van de ontspanningsmassage samen zorgen voor een enorme boost voor je weerstand.

Tevens geeft deze welness beleving met biologisch en koudgeperste oliën jouw een echte vitamineboost. De oliën zitten namelijk boordevol vitaminen, mineralen en essentiele vetzuren.

Een moment van rust en stilte

Tijdens de massage maken we ook gebruik van de kracht van de stilte. Door de stilte toe te laten, kom je dichter bij jezelf en beter in balans.

In deze wereld die vaak gevuld is met lawaai en prikkels, biedt deze stilte een welkom moment van mentale rust. Door zo heerlijk ontspannen op de massagetafel te liggen, kun je helemaal in het hier en nu zijn, zonder afgeleid te worden. Je komt los van alle zorgen van gisteren en alles wat je nog op je to do-lijstje hebt staan.

Rugscrub

Iedere massage wordt afgesloten met een rugscrub. Deze rugscrub bevat mineralen zoals magnesium, kalium en andere voedingsstoffen en heeft een revitaliserende werking op de huid. De fijne scrubdeeltjes verwijderen zachtjes dode huidcellen, waardoor de huid frisser aanvoelt en een stralende glow krijgt. De mineralen in de scrub worden goed opgenomen door de huid en laten jouw spieren nog meer ontspannen. Ze geven jouw gezondheid ook een fijne mineralenboost.

Ontspanningsmassage: tijden en tarieven

Kies een massagetijd, dan overleggen we daarna samen we hoe we deze me-time het beste invullen. Je kunt hierbij ook nog kiezen voor een rug en/of voetpakking.

30 minuten | €45
Totale tijd 1 uur 5 minuten

45 minuten | €55
Totale tijd 1 uur 20 minuten

60 minuten | €70
Totale tijd 1 uur 35 minuten