Hé mooi mens, wat leuk dat je er bent

Korte opfris behandelingen

Soms is een subtiele touch-up alles wat je nodig hebt om er op je allerbest uit te zien

De korte opfris behandelingen zijn de perfecte mix van verwennerij en direct zichtbaar resultaat. Denk hierbij aan het epileren/harsen van het gezicht en de wenkbrauwen, of het verven van je wenkbrauwen of wimpers.

Wenkbrauwen en wimpers

Je ogen en wenkbrauwen zijn enorm bepalend voor de uitstraling van je gezicht. Het epileren en verven van je wenkbrauwen zorgt voor een mooie en frisse look. Ik houd altijd rekening met de vorm en kleur van je wenkbrauwen en wimpers om te zorgen voor een natuurlijk eindresultaat.

Door je wenkbrauwen te epileren krijgen je wenkbrauwen een symmetrische en krachtige vorm. Zelfs de kleinste haartjes worden verwijderd.

Wenkbrauwen en wimpers verven
Door je wenkbrauwen en wimpers te verven laat je je ogen en wenkbrauwen meer spreken. Het laten verven van je wenkbrauwen is ideaal als je ongelijke plekken in je wenkbrauwen hebt waar geen haar groeit, of als je van nature lichtgekleurde wenkbrauwen of wimpers hebt. Na het verven van je wenkbrauwen is bijtekenen overbodig.

Het verven van je wimpers geeft je gezicht meer uitdrukking en een verzorgde blik. Het is een fijne oplossing voor als je niet veel tijd kan of wil steken in het opmaken van je wimpers. Veel vrouwen laten hun wimpers bijvoorbeeld voor de vakantie verven. Zo heb je er tijdens de vakantie geen omkijken meer naar.

Harsen

Ongewenste gezichtsbeharing op de wangen, bovenlip of kin kan vervelend zijn. Een harsbehandeling is een snelle en efficiënte manier om van ongewenste haartjes af te komen, en zorgt voor een langdurig resultaat. In tegenstelling tot scheren, waarbij de haartjes snel terugkomen, zorgt harsen ervoor dat de haartjes langer wegblijven (gemiddeld 2 tot 4 weken) en de huid zijdezacht aanvoelt.

Combineer een opfrisbehandeling met een beleving

Heb je stiekem toch wat meer tijd dan kun je je opfrisbehandeling eenvoudig combineren met een extra huidbeleving, zoals een ontspanningsmassage, gua sha behandeling of gezichtsbehandeling. Twijfel je welke behandeling je wilt bijboeken? Dan kunnen we altijd even overleggen welke beleving het beste aansluit bij jouw wensen en specifieke huidbehoeften.