Hé mooi mens, wat leuk dat je er bent

Biologische & Holistische huidverzorging

Een moment van pure verwennerij

Elke behandeling of massage is een beleving waarbij je van top tot teen in de watten wordt gelegd, met alle toewijding en aandacht voor jou. We starten iedere gezichtsbehandeling, gezichtsmassage en ontspanningsmassage met een heerlijk kopje verse kruidenthee.

Ook krijg je een ontspannend voetenbad met Dode Zee zout en etherische olie. Dode Zee zout heeft veel goede eigenschappen voor de huid, doordat het een unieke hoge concentratie van mineralen bevat, zoals magnesium en kalium. De mineralen stimuleren de huidstofwisseling, zorgen voor hydratatie, helpen huidrimpels te verminderen, afvalstoffen af te voeren en kalmeren de huid. Daarnaast helpt het Dode Zee zout in combinatie met het warme water van het voetenbad je spieren te ontspannen. Zo kom je gelijk lekker tot rust!

En terwijl jij heerlijk geniet van je kop thee & voetenbad nemen we de tijd om je wensen en de behoeften van je huid te bespreken.

De behandelingen

Biologische en huidverbeterende gezichtsbehandelingen

De ‘Organic Facial’ is niet zomaar een biologische gezichtsbehandeling. Het is een pure gezichtsbeleving, gericht op huidverbetering in combinatie met ontspannende beautyrituelen en gezichtsmassage.

Bindweefsel gezichtsbehandeling en Face Cupping

De bindweefselmassage is populair omdat het snel zorgt voor huidversteviging en huidverjonging.
Met deze ‘natural facelift’ worden lijntjes, rimpels en littekens minder zichtbaar. Je huid wordt steviger en straalt!

Gua Sha gezichtsmassage

De Gua Sha gezichtsmassage is een eeuwenoud beautyritueel dat oorspronkelijk uit de traditionele Chinese geneeskunde komt.
De massage zorgt voor doorbloeding, ontspanning en versteviging in het gezicht, hierdoor krijgt je huid een prachtige natuurlijke healthy Glow!

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage wordt afgestemd
op jouw behoefte van het moment door
middel van verschillende massagetechnieken.
Ontsnap aan alle hectiek van het dagelijks
leven en gun jezelf dit heerlijke moment van
rust.

Natuurlijke make-up

Je kunt bij Love your beauty ook terecht voor de mooiste natuurlijke make-up? Bestel jouw favo items in de webshop of boek een make-up advies en ga samen met mij op zoek naar de kleuren die het beste bij jou passen voor iedere gewenste gelegenheid.

Korte opfris behandelingen

Heb je behoefte aan een snelle boost om er op je best uit te zien?
Boek een opfrisbehandeling voor het epileren/harsen van het gezicht, het modelleren van je wenkbrauwen of het verven van wenkbrauwen en wimpers.