HΓ© mooi mens, wat leuk dat je er bent

Gua Sha gezichtsmassage

Ontspannend, huidverbeterend en laat de energie weer stromen

Tijdens de Gua Sha massage combineren we eeuwenoude wijsheid met moderne verwennerij. Bij de Gua Sha-massage worden speciale edelstenen, zoals Jade of Rozenkwarts, zachtjes over de huid bewogen om de doorbloeding te stimuleren. Dit voelt heerlijk en ontspannend!

Hoe werkt een Gua Sha massage?

De techniek stimuleert lymfedrainage, waardoor afvalstoffen en vocht uit het gezicht worden afgevoerd. De massagetechniek helpt bij het loslaten van eventuele spanningen en het bevorderen van de energiestroom, in de traditionele gezondheidsleer uit China staat dit bekend als “Qi”.

Qi (uitgesproken als “tsji”) wordt gezien als de levenskracht of vitale energie die door het lichaam stroomt. Deze energie is essentieel voor het behoud van een goede gezondheid. Je voelt je na deze massage niet alleen fysiek, maar ook mentaal beter in balans.

Jade of Rozenkwarts

Voor de Guasha massage kunnen zowel een Jadesteen, Rozenkwartssteen, of de zogenaamde mushrooms (van Jade of Rozenkwarts) gebruikt worden. Allemaal zijn ze even geschikt voor de gezichtsmassage, maar ze hebben elk hun eigen unieke eigenschappen.

Jade staat bekend als een steen die reinigt, beschermt en voor harmonie en balans zorgt. De steen helpt bij het bevorderen van innerlijke rust. Jade versterkt het zelfvertrouwen en de innerlijke kracht. Ook trekt Jade voorspoed, succes en rijkdom aan.

Rozenkwarts wordt ook wel de steen van de (zelf)liefde genoemd. Rozenkwarts opent het hart, verdrijft negativiteit en werkt kalmerend. Het versterkt het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Een prachtige steen met liefde voor jezelf en je huid.

Tijdens de Gua Sha massage worden de verschillende stenen gebruikt, waardoor je alle voordelen kunt ervaren.

Voordelen van een Guasha gezichtsmassage

Maak een afspraak

Trakteer jezelf op deze verkwikkende ervaring en stap uit de salon met een stralende huid en een gevoel van innerlijke rust. Je verdient het!

Gua Sha massage | €50
Totale tijd 75 minuten