Hé mooi mens, wat leuk dat je er bent

Bindweefselgezichtsmassage & Face Cupping

Bindweefsel gezichtsbehandeling voor huidverjonging en huidversteviging

Een bindweefselmassage geeft je een natuurlijke facelift

De bindweefsel gezichtsmassage is een stimulerende massage voor de doorbloeding van de huid en de aanmaak van collageen. Naarmate we ouder worden, neemt de natuurlijke productie van collageen in de huid af.

Collageen is een eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. De vermindering van collageen zorgt voor het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels. Daarnaast worden huidverklevingen losgemaakt en afvalstoffen afgevoerd.

Direct zichtbaar resultaat na één behandeling

De bindweefselmassage is erg populair omdat het zo snel zorgt voor huidversteviging en huidverjonging.

Zelfs na één losse gezichtsbindweefselmassage zie je al direct zichtbare resultaten. De massage geeft je een frissere teint, verbeterde huidtextuur en een natuurlijke glow. Je huid is bovendien beter in staat om je skinareproducten op te nemen en dat voel je meteen!

Face Cupping

Ik heb ervoor gekozen de losse bindweefselmassage te combineren met Face Cupping. Face Cupping is een eeuwenoud beauty ritueel dat de bloedcirculatie stimuleert, afvalstoffen en vocht afvoert en je gezicht op een natuurlijke manier van binnenuit laat stralen. Hierbij worden er kleine cups op je huid geplaatst en in een zachte beweging over je gezicht bewogen.

De combinatie van Face Cupping en bindweefselmassage biedt een holistische aanpak voor huidverjonging. Deze behandeling ontspant de gezichtsspieren, verstevigt de gezichtscontouren, verzacht fijne lijntjes en rimpels, stimuleert de productie van collageen en geven jou een heldere en gezonde teint!

Bindweefselbehandelingen voor langdurig resultaat

Voor een diepgaande, langdurige transformatie van je huid adviseer ik je om voor de bindweefselkuur te kiezen.

Boek een losse behandeling of bindweefselkuur

Bindweefsel gezichtsmassage & face cupping | €55
40 minuten
Totale tijd 75 minuten

Bindweefsel gezichtsmassage kuur | €250
5 x 40 minuten
Totale tijd 5 x 75 minuten
1 x 30 minuten rugmassage